top of page
20220903_124509.jpg

ÖZGÜN
APART OTEL

Evinizin rahatlığında bir tatil için...

ÖZGÜN APART OTEL

2007 yılında kurulmuş bir aile işletmesidir. 12 apart daireden oluşmakta olup, yetişkin ve çocuk havuzu, kendine ait plajı ve otoparkı bulunmaktadır.
1+1 APART DAİRELER

6 m² balkon, 22 m² salon & açık mutfak, 12 m² yatak odası ve 5 m² banyo olmak üzere toplam 45 m² bir yaşam alanı sunmaktadır.

Odalarda; Çamaşır Makinesi, 32'' Led TV, Klima, Büyük Buzdolabı, Tüplü Ocak, Duşakabinli Banyo & WC, 24 Saat Sıcak Su,

Saç Kurutma Makinesi, 5 Kişilik Mutfak Araç ve Gereçleri, Salonda 2 Adet Çekyat, Yatak Odasında 1 Adet Çift Kişilik Yatak bulunmaktadır.

DENİZ

Denize uzaklığı 110 m'dir.

Ortakent - Yahşi Yalısı 2 km.lik uzunluğuyla Bodrum'un en uzun ve en geniş plajına sahiptir.

Bu eşsiz sahilde, Özgün Apart Otel'e ait, müşterilerimizin ücretsiz faydalanabilecekleri şezlong ve şemsiyeler bulunmaktadır.

Plajın 1,5 km.lik bölümünde, ailenizle yürüyüş yapabileceğiniz, zengin menüleriyle her zevke hitabeden kafe ve restoranların sıralandığı, taşıt trafiğine kapalı bir yürüyüş yolu bulunmaktadır.

Jet ski, banana ve ringo gibi eğlenceli su sporlarını yapabilme imkanı bulacağınız bir su sporları merkezi de sahilimizde bulunmaktadır.

ULAŞIM

Milas-Bodrum Havalimanı'na 49 km, (47 dk)

Bodrum Merkez'e 14 km, (19 dk)

Turgutreis'e 14 km, (14 dk)

Yalıkavak'a 16 km, (20 dk)

Bodrum Devlet Hastanesi'ne 8 km (12 dk)

uzaklıktadır.

Özel Acıbadem Hastanesi'ne 6 km (9 dk)

Muğla Üniv. Güzel Sanatlar Fakültesi'ne 4km (10 dk)

HAVUZ

14 m x 7 m yetişkin havuzu,

4m x 4m çocuk havuzu,

Havuz kenarında alkollü ve alkolsüz içecek servisi yapan bir bar bulunmaktadır.

Ücretsiz kablosuz internet bağlantısı havuz kenarından ve odalardan kullanılabilmektedir.

 

Bahçemizin bir bölümünde asırlık meşe ağaçlarının altında piknik masaları bulunmaktadır. Piknik masalarının yanında mangal yakıp ailenizle beraber doğayla iç içe keyifli bir yemek eşliğinde vakit geçirebilirsiniz.

ALIŞVERİŞ

Özgün Apart Otel'e sadece 5 km (7dk) uzaklıkta, Çarşamba günleri kurulan Ortakent köy pazarında, tüm sebze ve meyvelerin en tazesini bulabilirsiniz.

Diğer ihtiyaçlarınız için ise yürüyerek ulaşabileceğiniz CarrefourSA 450m, Şok Market 650m, Migros Jet 650m uzaklıktadır.

 

Ayrıca Özgün Apart Otel'in 100 metre yakınında, geniş ürün yelpazesi ile birçok ihtiyacınızı temin edebileceğiniz mahalle marketi de bulunmaktadır.

IMG_3902.HEIC
bottom of page